SEO-TEKSTEN VOOR JE WEBSITE

Pakkende en wervende teksten die jouw bezoekers overtuigen van de kwaliteit van jouw dienst of product. SEO-geoptimaliseerd zodat je gevonden wordt op internet. We starten altijd met een goed gesprek over jouw bedrijf en de doelen van je website.

BLOGBUILDING | MEER BEZOEKERS NAAR JE WEBSITE

Blogs bieden je een unieke kans om direct in te spelen op de vragen en problemen die bij jouw klanten leven en verhogen je ranking in de zoekmachines. Ik schrijf je blogs op basis van interviews of op input die jij mij aanlevert.

LANDINGSPAGINA’S

Met een landingspagina kun je gericht een doelgroep benaderen voor een specifiek doel, zoals het bestellen van een product of dienst. Een goede landingspagina sluit naadloos aan op de zoekvraag van je potentiële klanten.

TESTIMONIALS |CASESTUDIES

Overtuig je klanten door enthousiaste klanten aan het woord te laten over jouw diensten. Zij kunnen het beste vertellen waarom nieuwe klanten er goed aan doen om uitgerekend met jou zaken te doen.

E-MAILMARKETING

E-mailmarketing kun je voor verschillende doelen inzetten. Zoals het belonen van bestaande klanten, het werven van nieuwe klanten en het op de hoogte houden van je netwerk. Groot voordeel van e-mailmarketing is ook dat je een extra kanaal naar je website creëert.